Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ SEABOURN ODYSSEY ΚΑΙ SEADREAM II ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Αρόδο ανοιχτά του Ναυπλίου βρίσκονται σήμερα 
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.
Τα κρουαζιερόπλοια, Seabourn Odyssey και το SeaDream II.Η Ναυπήγηση του Seabourn Odyssey με σημαία Μπαχάμες  έγινε το 2009, το μήκος του είναι 198 μέτρα και πλάτος 25,60 μέτρα και μεταφέρει 450 άτομα περίπου.Το δρομολόγιο που εκτελεί είναι , Βενετία, Ιταλία, Σίμπενικ, Κροατία, Κότορ, Μαυροβούνιο, Κέρκυρα, Αργοστόλι, Πύλος, Ναύπλιο, Πειραιάς.

Το SeaDream II με σημαία Μπαχάμες και αυτό μπορεί να μεταφέρει έως 110 επιβάτες και κάνει στάσεις στα πιο cool λιμάνια του κόσμου, όπως στο Μονακό, την Καραϊβική και στο Ναύπλιο. Κατασκευάστηκε το 1984 στα Wartsila Shipyard στο Ελσίνκι της Φινλανδία για λογαριασμό της Seagoddess Cruises ως Sea Goddess I.
Το πλοίο προσφέρει απίστευτες πολυτελείς ανέσεις στους επιβάτες του όπως iPods με προεπιλεγμένη μουσική, προϊόντα Bulgari σε μαρμάρινα μπάνια, αίθουσες εκδηλώσεων, μπαρ και διπλά κρεβάτια-όνειρο, τα οποία έχουν πολυτελή παπλώματα και μαλακά μαξιλάρια, και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια στο κατάστρωμα του πλοίου. Οι επιβάτες των δυο πλοίων αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Ναυπλίου με λάντζες και επισκέφτηκαν αρχαιολογικούς χώρους και αξιοθέατα.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου